Nutshell voittaa Gold Stevie® -palkinnon vuoden 2023 American Business Awards® -kilpailussa.

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että huhtikuussa Nutshell sai Gold Stevie Award -palkinnon suhteidenhallintaratkaisujen kategoriassa 21. vuosittaisessa American Business Awards® -kilpailussa. 

American Business Awards on Yhdysvaltojen johtava yrityspalkinto-ohjelma. Kaikki Yhdysvalloissa toimivat organisaatiot voivat esittää ehdokkaita - julkiset ja yksityiset, voittoa tavoittelevat ja voittoa tavoittelemattomat, suuret ja pienet. 

Tänä vuonna yli 3700 ehdokkuutta jätettiin kaikenkokoisilta organisaatioilta ja lähes kaikilta toimialoilta useissa eri kategorioissa. 

Stevies-palkinnolla palkitaan kaikenlaisia ja -kokoisia organisaatioita ja niiden takana olevia ihmisiä, ja se antaa tunnustusta erinomaisista suorituksista työpaikoilla kaikkialla maailmassa. Olemme uskomattoman kiitollisia siitä, että sitoutumisemme tarjota asiakkaillemme paras asiakassuhteiden hallinta-alusta on ansainnut tämän kunnianosoituksen. Lisätietoja The American Business Awards -palkinnoista ja vuoden 2023 Stevie-voittajien luettelo on saatavilla osoitteessa www.StevieAwards.com/ABA.

Ja jos olet yksi asiakkaistamme, kiitos - olet innoittajamme, joka jatkaa CRM:n kehittämistä parhaaksi mahdolliseksi, jotta voit jatkaa liiketoimintasi kasvattamista!

BACK TO TOP

Liity yli 30 000 muun myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen joukkoon. Tilaa Sell to Win -uutiskirjeemme!