Nutshell vinder Gold Stevie® Award i The 2023 American Business Awards®.

Vi er stolte over at kunne meddele, at Nutshell i april blev tildelt Gold Stevie Award i kategorien Relationship Management Solution i den 21. årlige American Business Awards®. 

American Business Awards er USA's førende prisuddelingsprogram for erhvervslivet. Alle organisationer, der opererer i USA, er berettigede til at indsende nomineringer - offentlige og private, for-profit og non-profit, store og små. 

Mere end 3.700 nomineringer fra organisationer af alle størrelser og i stort set alle brancher blev indsendt i år til overvejelse i en lang række kategorier. 

Stevies hædrer organisationer af alle typer og størrelser og menneskene bag dem og anerkender fremragende præstationer på arbejdspladsen over hele verden. Vi er utroligt taknemmelige for, at vores engagement i at give vores kunder den bedste Customer Relationship Management-platform har givet os denne ære. Flere oplysninger om The American Business Awards og listen over Stevie-vindere i 2023 findes på www.StevieAwards.com/ABA.

Og hvis du er en af vores kunder, så tak - du er vores inspiration til fortsat at gøre vores CRM så godt som muligt, så du kan blive ved med at udvikle din virksomhed!

TILBAGE TIL TOPPEN

Slut dig til mere end 30.000 andre professionelle inden for salg og marketing. Abonner på vores Sell to Win-nyhedsbrev!